O nama

Bamiron Stars rent a car agencija nastala je na osnovama višegodišnjeg iskustva u iznajmljivanju putničkih vozila.

Klijent je bio i ostao glavni junak Bamiron poslovne priče, a agencija Bamiron Stars podići će kvalitet naših usluga na najviši nivo. Sva iskustva, sugestije i kritike naših korisnika upotrebili smo samo u jednu svrhu, a to je da podignemo korisničko iskustvo do svetskih standarda.

U agenciji Bamiron Stars sve smo podredili korisnicima, tako da vama bude lakše, udobnije i još povoljnije.

Moto rent a car servisa Bamiron Stars je LUKSUZ DOSTUPAN SVIMA!

To u praksi znači da svako može voziti kvalitetan automobil najviše klase po povoljnoj ceni. Bez depozita, bez dodatnih troškova, a isti uslovi važe i za inostranstvo.

Bamiron Stars rent a car agencija pruža usluge rentiranja putničkih vozila u Beogradu i okolini. Preko 300 kvalitetnih, redovno servisiranih i održavanih automobila i kombija renomiranih svetskih proizvođača vozila svih klasa i modela stoji vam na raspolaganju tokom čitave godine. Po dogovoru automobile dovozimo na željenu adresu u dogovoreno vreme, na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i okolini. Potrebno je samo da nas pozovete i proverite dostupnost vozila.

Gradski mini koji se vešto kreće kroz gradsku gužvu i lako parkira, komforan terenac za dugo putovanje van grada ili bezbedan porodični auto sa prostranim prtljažnikom, sigurno ćete pronaći ono što odgovara vašim potrebama i to po najpovoljnijoj ceni u gradu. Cena iznajmljivanja vozila iznosi 15€ i 18€ po danu, što je provereno najjeftinija cena u Beogradu. Za sve kojima žele da iznajme neko od naših vozila trajno ili na više od 30 dana nudimo posebne pogodnosti i još nižu cenu. Minimum na koji izdajemo vozila je 3 dana.

Profesionalizam, poverenje, sigurnost, prijateljski odnos sa klijentima i najpovoljnija cena rentiranja vozila u Beogradu osnovne su vrednosti po kojima nas prepoznaju.

I u vreme kada se na tržištu sve menja munjevitom brzinom i potrebno je održati korak sa vremenom i inovacijama mi se trudimo da svoju poziciju izgradimo i zadržimo negujući tradicionalne vrednosti – lojalnost, predusretljivost i pouzdanost. Naš cilj jesu zadovoljni klijenti koji će nam se uvek vraćati i rado nas preporučivati.

Usmena preporuka i sve veći broj rent a car agencija koje oponašaju naš model poslovanja jesu najbolja reklama i prava garancija kvaliteta usluga.